MORE

AMD Radeon Gemini zărit in salbaticia internetului!

Noua placă video AMD, cu două nuclee bazate pe tehnologia Fiji, se apropie de lansare și aparent această monstruozitate are un nume, Radeon Gemini.

Placa video la care anterior ne refeream cu numele Fury X2 ar putea avea denumirea oficială Gemini, după cum indică detaliile de transport. Un colet de 20 de plăci video Gemini a fost trimis de la sediul AMD din Canada mai departe în lanțul de magazine partenere, premergător lansării sale.

Cu această ocazie am putut afla două lucruri foarte importante. Primul este că Radeon Gemini va folosi tot un sistem de răcire lichidă marca Cooler Master, la fel ca Fury X, dar desigur într-o variantă care să acopere ambele procesoare, nu doar unul singur. Sunt șanse foarte mari ca AMD să nu permită partenerilor săi să producă variante cu răcire diferită, la fel cum s-a întâmplat cu Fury X.

Apoi, am avea și un preț estimativ al acestei plăci video, de 125.350 de rupii, care ar fi aproximativ de 1900 de dolari. Desigur, acesta nu este prețul final al plăcii video Radeon Gemini, doar al modelelor de testare din colet. Fury X, atunci când a fost livrat prin același serviciu, avea o valoare estimată de 11oo de dolari, dar un preț final de 650 de dolari.

Este destul de probabil ca un Radeon Gemini să coste în jur de 1300 de dolari, pentru că nu ar avea cum să fie mai ieftin. Mai scump, da, cu siguranță are cum să fie, după cum au dovedit Radeon R9 295X2 și Titan Z.

Un anunț oficial al acestei plăci video este iminent.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button