Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

AMD R9 295X, o „bestie imblanzita” la pret!

/
/
/
/
image

AMD pregateste un chip nou care sa concureze cu GTX 780 Ti. Acest chip se va numi cel mai probabil Hawaii XTX. Chipul va avea 48 de Compute Units, 192 de unitati de texturare si…3072 procesoare stream!

Acelasi numar de procesoare stream l-a avut si HD 7990, care este o placa video Dual GPU, iar aceasta din urma concura cu GTX 690. Desi nu este o comparatie directa, deoarece arhitectura difera foarte mult, este totusi surprinzator ca AMD au reusit sa integreze un numar asa de mare de stream processors intr-un singur chip; nVIDIA a reusit sa integreze in chipul GK110 „doar” 2880 de procesoare, pe modelele GTX 780 Ti, si pe seriile Tesla si Quadro. Numele oficial al placii nu a fost anuntat, dar se presupune ca va fi R9 295X, iar pretul de lansare va fi intre 599$ si 649$, foarte apropiat de GTX 780 Ti, care are un pret de lansare de  699$. Momentan AMD detine suprematia pe segmentul placilor video consumer cu R9 295X2 si pe seria profesionala cu W9100, care a fost lansata recent.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar