PCȘtiri ITTECH

AMD promite să repare problema RX 560-ului buclucaș

Zilele trecute a ieșit la iveală că AMD nu a considerat că ar fi o problemă dacă Radeon RX 560D ar fi vândut tot sub numele RX 560 în afara Asiei.

Declarația inițială a companiei, prin care recomanda ca publicul să verifice cu atenție specificațiile deși publicul general n-ar avea motiv să știe că trebuie să facă asta, a fost înlocuită cu una ceva mai îmbucurătoare. AMD promite că va lua pași imediați pentru a remedia problema, lucrând cu partenerii săi pentru a se asigura că informațiile aferente despre plăcile video sunt clar vizibile în nume și descriere.

Cu siguranță n-am fi ajuns la această situație dacă AMD în primul rând n-ar fi listat pe propriul site ambele variante de RX 560 la un loc, fără să facă o separare clară între ele. Păstrarea numelui de RX 560D, sau măcar anunțarea că varianta cu mai puține unități de procesare va fi disponibilă pe piață, ar fi fost de folos la împiedicarea confuziilor.

Nu este clar când vor intra în vigoare schimbările, dar probabil va dura ceva vreme, din moment ce plăcile sunt deja pe rafturi și vor trebui luate la mână pentru a li se adăuga în nume, sau măcar mai clar în descriere, caracteristicile esențiale.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button