PCȘtiri ITTECH

AMD a pregătit și o placă video aniversară

Tot am văzut leak-uri despre procesorul aniversar pe care AMD urmează să îl lanseze, dar ce nu a fost pomenit până acum era că procesorul nu va fi singur.

Compania anunță că pentru a sărbători 50 de ani de existență are atât acel procesor Ryzen 7 2700X cu semnătura Lisei Su, cât și o placă video. Placa în sine este un Radeon VII, așa că aveți măcar aici parte de o mostră a tehnologiei de producție pe 7 nanometri în această sărbătorire a unei jumătăți de secol de existență AMD-icească.

Placa video chiar vine cu o carcasă roșie specială, cea normală având o culoare gri banală, ce nu era suficient de festivă. Din păcate, AMD nu pare să fi scos vreun produs în această perioadă care să amintească de vremea când AMD era considerată „Echipa Verde”. Ar crea prea multă confuzie în vremurile contemporane.

Produsele aniversare AMD mai sunt acompaniate și de un abțibild semnat de Lisa Su, precum și de un tricou cu AMD50 imprimat pe el.

Dacă vreți să aruncați o privire mai detaliată asupra istoriei celor de la AMD, vă încurajez să vizitați site-ul lor unde aveți un calendar cu cele mai importante produse ale companiei din ultimii 50 de ani, precum și cele mai importante evenimente din istoria producătorului de procesoare.

[PCPer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button