PCTECHTech&IT

AMD pregătește un nou driver Radeon special

AMD a pregătit o surpriză plăcută pentru posesorii de plăci video Radeon pentru sfârșitul acestui an, sub forma unui nou driver special.

Compania a început să dea semene că dezvăluirea driver-ului este iminentă, prezentarea sa pentru presa de specialitate având deja loc în Seul, Coreea de Sud, într-un eveniment special organizat de către AMD.

Ce va aduce acest nou driver? Foarte probabil optimizări pentru cele mai mari jocuri ale momentului și diverse îmbunătățiri de performanță generale. Mai important este că alături de driver va sosi și o nouă versiune a Radeon Software, iar de la ediția de anul acesta sunt așteptări destul de mari.

Varianta de anul trecut, Adrenalin, a integrat o varietate de lucruri noi, cum ar fi suport pentru telemetrie printr-o aplicație de mobil sau FRTC pentru Vulkan. Din păcate, această variantă nu a fost lansată tocmai într-o stare pe cât de stabilă era de așteptat de la un software menit să fie temeinic testat.

Și ce ar putea adăuga ediția de anul acesta? Suport pentru DXR n-ar fi o idee rea, din moment ce încep să apară teste de Ray Tracing independente de RTX.  Sau, cine știe, poate cei care tot cer o alternativă la Ansel își vor avea visele împlinite.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button