Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

AMD Polaris 10XT2 și Polaris 12 au fost zărite

/
/
/

Nu doar Vega 10 se află la orizont pe partea de plăci video AMD, dar se pare că mai mult Polaris este pe drum.

Zvonurile de acum câteva săptămâni care indicau că am putea avea parte de revizii pentru seria Polaris se pare că se vor adeveri, fiindcă în driver-ul video al lui MacOS Sierra au fost găsite urme ale noilor procesoare grafice AMD.

Aici au fost zărite atât cele existente, alături de Vega 10, precum și două modele noi. Acestea sunt Polaris 12 și Polaris 10XT2. Polaris 10XT ar fi în teorie modelul folosit pentru RX  480, în mod tradițional aceasta find denumirea folosită de AMD pentru varianta întreagă a unui GPU. Spre exemplu, RX 470 ar avea varianta Pro, ciuntită.

Polaris 12 în schimb ori este o revizie a lui Polaris 11, ori un nou procesor grafic menit pentru un segment și mai low end. Locul unde găsiți lucruri ca R5 240 și cartofii cu porturi VGA.

AMD nu a dezvăluit încă informații concrete, dar din moment ce aceste modele sunt prezente în driver, înseamnă că sunt destul de aproape de la fi lansate. Poate chiar în același timp cu seria Vega, de pe la începutul anului viitor. Dacă vor face parte din seria 500, sau dacă doar se va extinde seria 400, asta nu vă pot spune cu siguranță.

[Videocardz]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

6 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar