PC&ConsolesGaming

AMD îți dă Resident Evil 4 Remake gratuit atunci când cumperi o placă video Radeon

AMD prezintă o nouă campanie dedicată pasionaților de gaming, GAME ON AMD, care aduce oferte avantajoase pentru cele mai noi și mai performante tehnologii ale companiei. Campania durează până la 1 iulie 2023, cuprinde oferte și promoții speciale pentru plăci grafice Radeon RX 6000 Series, Radeon RX 7000 Series dar și pentru procesoare Ryzen 7000 Series selectate de la comercianții /retaileri participanți. De asemenea, este inclusă și o reducere de 50 de dolari pentru Ryzen 9 7900X3D.

Procesoarele și plăcile grafice AMD sunt proiectate de la zero pentru a oferi experiențe de gaming de neuitat și oferă tehnologii precum:

  • AMD RDNA 3 Architecture – Datorită unității de calcul reproiectate cu acceleratoare de ray tracing și AI și tehnologia AMD Infinity Cache de a doua generație, RDNA 3 oferă performanțe, efecte vizuale și eficiență energetică excepționale.
  • „Zen 4” Architecture – Oferă o creștere IPC față de „Zen 3”. Este prima arhitectură x86 pe 5 nm de înaltă performanță din lume, care oferă viteză, putere și eficiență remarcabile, ducând performanța jocurilor și a creării de conținut la un alt nivel.
  • AMD Smart Access Memory (SAM) Technology  Deblochează o performanță mai mare atunci când se combină anumite plăci grafice Radeon cu anumite procesoare desktop Ryzen și plăci de bază din seria 500, oferind procesoarelor acces la întreaga memorie GDDR6 de mare viteză a GPU-ului.

În plus față de ofertele GAME ON AMD, vei primi, de asemenea, o copie gratuită a clasicului survival horror aclamat de critici, Resident Evil 4, la achiziționarea de plăci grafice eligibile Radeon RX 6000 și Radeon RX 7000 Series  în perioada 5 iunie – 1 iulie 2023.

În completare, producătorul a prelungit pachetul de jocuri Star Wars Jedi Survivor până la 30 iunie 2023, oferind o cheie de activare gratuită a jocului la achiziționarea anumitor procesoare Ryzen din seria 7000.  Consultați lista completă a ofertelor GAME ON AMD Radeon și Ryzen aici, care va continua să fie actualizată cu anunțuri și oferte adiționale în zilele următoare.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button