Tech&IT

AMD oferă noul joc Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC la pachet cu un procesor din seria Ryzen 5000

Probabil că nu a existat până acum un moment mai bun să-ți cumperi un procesor nou din seria Ryzen 5000. Știu că afirmația asta poate părea ne la locul ei, ținând cont că AMD tocmai a lansat seria 7000 de chip-uri Ryzen acum două săptămâni, dar fii atent la faza asta. Pe lângă faptul că prețurile pentru generația trecută au început deja să scadă, acum primești și jocul Uncharted: Legacy of Thieves Collection inclus în pachet.

Dacă tot am menționat prețul, e bine de știut că noile Ryzen 7000 au fost lansate la pachet cu o platformă complet nouă și mult mai scumpă față de celelalte iterații, iar memoria DDR5 care este folosită în exclusivitate este departe de a fi considerată accesibilă din punctul de vedere al costurilor. Mai mult, cei de la AMD au declarat că vor continua să lanseze procesoare din seria 5000 și în 2023, fapt care atestă că procesoarele din această generație vor rămâne, în continuare, relevante.

Cât despre joc, ei bine pot spune că avem de-a face cu o adevărată capodoperă. Uncharted: Legacy of Thieves Collection a fost deja lansat pe PlayStation 5 la începutul anului și s-a bucurat de recenzii pozitive în unanimitate, atât de la critici cât și de la gameri. Scorul de 87/100 pe site-ul Metacritic și nota 9 dată de Marinake versiunii de PS5 arată faptul că, chiar dacă nu plănuiești să îți cumperi un procesor nou, tot trebuie să îi dai o șansă acestui titlu când își face apariția pe calculatoarele noastre, pe 19 octombrie.

În final, trebuie să menționez și ce procesoare se califică în promoție.

  • Ryzen 9 5950X și 5900X
  • Ryzen 7 5800X3D, 5800X și 5700X
  • Ryzen 5 5600X, 5600, 5500 și 5400

O absență notabilă este cea a chip-urilor de tip APU, cum ar fi seria Ryzen 5000G, dar nu cred că grafica integrată Vega care zace în interiorul acestor procesoare ar putea rula jocul la mai mult de 30 de cadre pe secundă pe setările low, așa că nu o consider o pierdere așa însemnată. De asemenea, nici procesoarele Ryzen 3 nu sunt incluse.

Așadar, dacă te gândești să faci un upgrade calculatorului tău, acum ai un motiv în plus să alegi un procesor Ryzen din seria 5000. Aceste componente au fost și vor rămâne în continuare foarte capabile, atât în jocuri cât și pentru productivitate, așa că nu ai cum să greșești dacă alegi ca în PC-ul tău să bată o inimă AMD.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button