MORE

AMD neaga zvonurile conform carora Polaris ar avea probleme

In ultimele zile au inceput sa isi faca aparitia pe internet din ce in ce mai multe zvonuri despre noile placi video de la AMD. Multe din ele tot spun ca peste doua saptamani va avea loc dezvaluirea oficiala a seriei Polaris si ca Vega ar putea fi pe acolo pe undeva. Dar altele sugerau ca Polaris ar avea probleme grave de performanta si ca lansarea ar putea fi amanata.

Mai exact, pe internet circula un zvon care ar fi venit de la un partener de afaceri al AMD. Acest zvon spune ca GPU-ul Polaris 10 va fi lansat abia in octombrie, deoarece are probleme de stabilitate atingand macar 850MHz, frecvente precum cei 2GHz ai unui GTX 1080 nici macar nu intra in discutie. Ca urmare, placile video AMD nu ar mai fi prezente la Computex la sfarsitul acestei luni.

Din fericire pentru cei care planuiau sa cumpere o placa video Radeon, zvonul a fost dezmintit de AMD. Reprezentanta companiei din Europa de Nord a declarat ca Polaris nu are probleme de productie si ca totul se desfasoara conform planului. Pe langa asta, compania va fi prezenta la Computex anul acesta.

Anxietatea pentru dezvaluirea noii generatii creste simtitor, in special pentru ca placile video Nvidia sunt deja anuntate si mai au putin pana cand vor putea fi cumparate.

[Eteknix]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button