PC

AMD lansează driverul Radeon Software Crimson ReLive versiunea 17.8.1

Cu puțin timp în urmă, AMD a lansat Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.8.1, un driver unificat ce oferă suport atât pentru plăcile video mai vechi cât și pentru seria RX Vega. Acest update vine după lansarea modelelor RX Vega 64 din zilele anterioare, care au avut parte de o variantă de driver beta până în prezent. Pe lângă setul de drivere unificate pe care-l conține, versiunea 17.8.1 oferă suport pentru jocuri și repară câteva erori grafice.

În ultima sa variantă, Radeon Software 17.8.1 oferă acum suport pentru Agents of Mayhem, lansat luna trecută, și pentru varianta de Early Access a jocului produs de Bethesda, Quake Champions, care va începe în data de 22 august. Apropo de Bethesda, 17.8.1 include de asemenea o nouă componentă, debifată inițial: un link de download către launcher-ul Bethesda.net. Dacă această opțiune va fi bifată, un link către pagina principală Bethesda.net va fi creată în tab-ul Radeon Software Gaming, sub butonul Show Partner Programs.

În ceea ce privește eliminarea bug-urilor, AMD a rezolvat câteva probleme legate de FreeSync: sacadarea pe monitoarele FreeSync când vizionați conținut video în full screen, precum și probleme legate de pâlpâire / intensitatea luminozității prezentă în unele monitoare FreeSync de la Samsung. De asemenea, AMD a rezolvat și alte probleme legate de redarea video: coduri de eroare HDCP ce apăreau pentru anumite tipuri de conținut protejat în timpul vizualizării unui Blu-ray, precum și probleme de tearing când Enhanced Sync era activat. În cele din urmă, AMD a rezolvat problema pierderii semnalului intermitent pentru anumite televizoare cu capacități HDR.

Trecând mai departe la patch-urile pentru jocuri, AMD a descoperit și eliminat cauza unor crash-uri ocazionale în Grand Theft Auto V, precum și cele responsabile pentru timpi sporiți de încărare în Forza Horizon 3. Crash-urile de tip RX 380 prezente până acum în Capitolul 13 din Tekken 7 au fost de asemenea remediate.

Pentru descărcarea driver-ului puteți folosi tab-ul Settings din softul Radeon, sau să-l accesați online de aici. Mai multe informații despre îmbunătățirile aduse de acest update puteți găsi pe pagina producătorului.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button