PC&Consoles

AMD își optimizează produsele pentru PUBG, Overwatch și Dota 2

Pe măsură ce AMD încearcă să rămână competitivi în spațiul hardware pentru jocuri, compania se concentrează pe optimizarea performanțelor pentru unele dintre cele mai populare titluri din eSports, printre care: Overwatch, Dota 2 și PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Cea mai recentă ediție a Radeon Software Adrenalin Edition (18.3.1) vine la pachet cu câteva ajustări mulțumită unui grup intern – dezvăluit în timpul lansării Vega – numit Project ReSX (Radeon eSports Experience), care spune că a lucrat direct cu dezvoltatorii pentru a optimiza performanța.

Fructele muncii lor (măsurate pe un PC cu Radeon RX 580 8 GB, Intel i7 7700K CPU (4.2GHz), memorie de sistem 16GB DDR4-3000 Mhz și Windows 10 x64) înseamnă un framerate cu 11% mai bun în PUBG care rulează la 1080p (69,6 fps), o îmbunătățire de 3% pentru Overwatch la 1440p (117,9 fps) și cu 6% mai bună în Dota 2 la rezoluție 4K (95,9 fps). Alte îmbunătățiri sunt implementate pentru a spori performanța cadrelor care sunt cele mai grele de redat pentru o placă video și timpul de răspuns de intrare.

Nu suntem siguri că acest lucru este suficient să determine gamerii să facă tranziția de la plăcile NVIDIA pe care le-ar putea avea, dar dacă utilizați un setup Radeon, puteți să luați cele mai noi drivere de aici. Într-un moment în care plăcile bune sunt greu de găsit datorită minatului de cryptomonede, avem nevoie de cât mai multe opțiuni bune pe care le putem obține.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button