Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

AMD își optimizează produsele pentru PUBG, Overwatch și Dota 2

/
/
/

Pe măsură ce AMD încearcă să rămână competitivi în spațiul hardware pentru jocuri, compania se concentrează pe optimizarea performanțelor pentru unele dintre cele mai populare titluri din eSports, printre care: Overwatch, Dota 2 și PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Cea mai recentă ediție a Radeon Software Adrenalin Edition (18.3.1) vine la pachet cu câteva ajustări mulțumită unui grup intern – dezvăluit în timpul lansării Vega – numit Project ReSX (Radeon eSports Experience), care spune că a lucrat direct cu dezvoltatorii pentru a optimiza performanța.

Fructele muncii lor (măsurate pe un PC cu Radeon RX 580 8 GB, Intel i7 7700K CPU (4.2GHz), memorie de sistem 16GB DDR4-3000 Mhz și Windows 10 x64) înseamnă un framerate cu 11% mai bun în PUBG care rulează la 1080p (69,6 fps), o îmbunătățire de 3% pentru Overwatch la 1440p (117,9 fps) și cu 6% mai bună în Dota 2 la rezoluție 4K (95,9 fps). Alte îmbunătățiri sunt implementate pentru a spori performanța cadrelor care sunt cele mai grele de redat pentru o placă video și timpul de răspuns de intrare.

Nu suntem siguri că acest lucru este suficient să determine gamerii să facă tranziția de la plăcile NVIDIA pe care le-ar putea avea, dar dacă utilizați un setup Radeon, puteți să luați cele mai noi drivere de aici. Într-un moment în care plăcile bune sunt greu de găsit datorită minatului de cryptomonede, avem nevoie de cât mai multe opțiuni bune pe care le putem obține.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar