TECHPCTech&IT

AMD face upgrade la Wraith Prism RGB – Update de la AMD

Cu șase țevi frumoase

Update: AMD a de dezvăluit că acest design nu îi aparține. Nu sunt fabricate la Cooler Master, ce se ocupă de realizarea soluțiilor de răcire pentru seria Ryzen. Folosirea însemnelor oficiale ale companiei nu este autorizată, iar soluțiile de răcire nu sunt testate sau validate pentru a verifica dacă se conformează cerințelor efective ale procesoarelor. AMD încearcă acum să dea de urma sursei acestui tip de cooler. Nu de alta, dar folosirea însemnelor oficiale ar mai putea însemna că sunt menite să fie folosite alături de procesoare false. Au mai fost incidente în trecut în care se iveau la vânzare prin diverse locuri de pe internet procesoare Ryzen la prețuri bune, ce s-au dovedit a fi tot soiul de vechituri însemne false.

Cei care au pus mâna în ultimii ani pe un procesor AMD probabil au sesizat că deși vin la pachet cu un cooler relativ modest ca dimensiune, acesta tinde să nu fie o epavă totală. Modelele high-end chiar pot fi ținute în frâu (în sensul că nu vor lua foc instant) de umilul Wraith Prism RGB. Iar viitoarele modele vândute de AMD par că vor fi și mai răcoroase, pentru că a fost zărită o revizie a cooler-ului cu pricina.

Conform informațiilor ce plutesc acum pe internet, alături de fotografii destul de clare, AMD a creat o variantă cu șase țevi de răcire pentru Wraith Prism RGB. În mod normal, acest cooler are doar patru țevi și poate face față până și unui 3900X, atât timp cât nu țineți morțiș la urechile voastre, sau aveți o carcasă care nu este făcută din tablă suficient de subțire încât să zărnăie de mama focului când sare de 3000 de rotații pe minut (asta pentru cei care vor să pună un Ryzen 3700X sau mai puternic într-un Zalman Z1 Neo, fără să facă update la o variantă curentă de AGESA).

În rest, acest nou cooler este același ca cel vechi. O halcă de aluminiu și cupru ce încă mai vine inclusă în cutia procesorului. Excepție face 3950X, ce nu vine cu unul la pachet, fiindcă nu vorbim aici de un cooler făcut din Mithril de Feanor în Aman, înainte de stingerea luminii copacilor.

AMD nu a dezvăluit în mod oficial informații despre această revizie.

[Hexus]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button