PCTECHTech&IT

AMD confirmă perioadele de lansare pentru noile sale produse

În cadrul ultimei conferințe cu investitorii săi, AMD a oferit câteva detalii despre ce urmează să lanseze și când. Simplu spus, sper ca în cazul în care vreți să faceți un upgrade aveți deja banii puși deoparte, pentru că în această vară aveți pe ce să îi cheltuiți.

Compania și-a dezvăluit intenția de a lansa în al treilea trimestru al anului trei serii de produse noi. Acestea sunt procesoarele Ryzen 3000 pentru desktop, procesoare Epyc din generația a doua pentru servere, precum și plăcile video bazate pe arhitectura Navi, tot pentru desktop.

Desigur, asta înseamnă că nu vom avea ocazia să vedem pe piață procesoarele noi, sau plăcile video de gaming, în proximitatea prezentării de la Computex, sau a celei de la E3, dar din iulie și până în septembrie ne putem aștepta să vedem pe piață toate aceste produse. Iarăși, AMD nu a pomenit nimic despre Threadripper din generația a treia.

Pe partea de procesoare desktop, ne putem aștepta să vedem modele ce pot ajunge până la 16 nuclee fizice, construite folosind tehnologia de 7 nanometri și folosind designul de Chiplet. Pe partea de procesoare de servere, vom avea parte de modele cu 64 de nuclee fizice și 128 de fire de execuție. Iar în ceea ce privește plăcile video, Navi continuă să fie un mister, dar vom afla mai multe despre asta în curând.

[Hexus]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button