PC

AMD confirmă data de lansare pentru Ryzen și Vega

Așteptarea aproape a luat sfârșit. În cadrul ultimei sale conferințe cu investitorii, AMD a dezvăluit când va lansa atât noua serie de procesoare Ryzen, cât și noua serie de plăci video Vega.

Conform declarației lui Lisa Su, CEO al companiei, procesoarele Ryzen vor fi disponibile la începutul lunii martie, ceva ce s-ar potrivi numai bine cu acea listare de la GDC care făcea referință la disponibilitatea recentă a procesoarelor. GDC se va încheia pe 3 martie. Compania a dezvăluit și că lucrează la iterațiile noi ale procesorului, cu numele de cod Zen 2 și Zen 3, iar una din aceste variante chiar este făcută cu tehnologia de 7 nanometri în minte.

Apoi, în al doilea sfert din 2017 va fi lansată seria de plăci video Vega, cel târziu în luna iunie. AMD va avea astfel timp să refineze performanța modelului zărit până acum la GDC. APU-uri care se folosesc de tehnologia Vega, cu numele de cod Raven Ridge, vor sosi în a doua jumătate din anul 2017.

Așa că dacă plănuiți un upgrade marca AMD, mai aveți puțin de așteptat.

[PC World]

 

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

2 Comments

  1. E veste buna pentru developeri care pot face jocuri din ce in ce mai prost optimizate pentru pc. Atata vreme cat exista companii ce isi forteaza developerii sa faca jocuri care arata la fel atat pe un sistem care acum 5 ani era deja depasit cat si pe un sistem de 2-3 ori mai puternic nu prea ma incanta cu nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close