MORE

AMD anunta Radeon RX 470 si RX 460

Au mai ramas cateva saptamani pana cand cade embargoul pentru recenziile placii video Radeon RX 480, iar apoi va trebui sa asteptam iar pentru restul seriei RX 400, care doar ce a fost anuntata la E3.

In cadrul conferintei de PC Gaming, Lisa Su, CEO AMD, a prezentat doua modele noi, RX 470 si RX 460.

Nu s-au oferit detalii tehnice prea multe despre aceste modele, dar s-a mentioan ca modelul RX 460 este construit pentru eSports, fiind in stare sa ruleze jocurile tipice din acest sector fara nevoia de-a avea un conector de energie suplimentar si consumand mai putin de 75W.

Asta nu este tocmai o noutate, si predecesorul sau din seria 200 fiind foarte capabil sa ruleze cam tot ce tine de eSports. Se presupune ca acest model este bazat pe Polaris 11, sistemul sau de racire fiind un ventilator extrem de mic.

Modelul RX 470 este facut pentru gaming in Full HD la 60 de cadre pe secunda, urmand sa fie mai multe variatii ale sale facute de diversii producatori de placi video. Asta probabil va insemna cantitati diferite de memorie.

Nu s-au oferit detalii despre pret pentru aceste placi video, dar cu siguranta vor fi mai ieftine de 200 de dolari/euro.

Lisa Su a declarat ca aceasta este intreaga serie Polaris, insemnand ca 490 va fi intr-adevar bazat pe Vega.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button