PC

AMD anunță programul de testare Radeon Software Vanguard

V-ați săturat să vă treziți cum cel mai nou update de driver AMD aduce mai multe probleme decât le rezolvă? Eh, de acum înainte nu va mai trebui să așteptați lansarea, pentru că AMD a dezvăluit un program de testare dedicat comunității.

Programul se numește Radeon Software Vanguard și caută în acest moment recruți care să se ocupe de testarea viitoarelor variante de driver pentru plăcile video făcute de companie. Cei care sunt curioși se pot înregistra folosind formularul de pe pagina principală, după care vor trebui să aștepte să fie admiși.

AMD se bazează pe feedback-ul celor care fac parte din Radeon Software Vanguard pentru a îmbunătăți driverele viitoare și funcțiile adiționale prezente în suita de software. La urma urmei, nu e de parcă AMD ar avea tocmai resurse infinite pentru a efectua teste la fel de ample, ca Nvidia, a cărui drivere doar ocazional provoacă dureri de cap și tristețe.

Ar fi locuri numeroase în care AMD mai poate îmbunătăți suita sa software. Spre exemplu, în cea mai recentă variantă a sa, Radeon ReLive generează fișiere complet neutilizabile pentru editare video, care nici măcar nu își pot comunica numărul de cadre pe secunde în mod coerent.

Dacă va și avea resursele să pună în aplicare tot acel feedback, nu putem decât să sperăm.

[Videocardz]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button