PC

AMD anunță FreeSync 2

CES va începe în ziua de joi, iar AMD pare că va avea câteva lucruri de anunțat pe acolo. Unul din lucrurile pe care compania le va dezvălui pare să se fi scurs deja, și se numește FreeSync 2.

Materialele de prezentare pentru această tehnologie s-au scurs pe internet înainte de anunțul oficial, așa că nu am deocamdată detalii complete. Acestea arată o nouă implementare a FreeSync menită să compenseze pentru latențele asociate ecranelor cu suport pentru HDR. Nu este o rescriere completă a lui FreeSync, din materiale nu pare să se schimbe ceva pentru cei care au un ecran normal, care poate reda doar spațiul de culoare standard sRGB.

Însă pentru cei care au un monitor HDR, acestă tehnologie ar pune pe procesorul grafica sarcina de adaptare a spațiului de culoare generat de un joc la cel suportat de monitor. În mod normal, monitorul s-ar ocupa de această „traducere”, lucru care aparent adaugă ceva latență.

Detalii complete despre FreeSync 2 ar trebui să fie disponibile cel târziu mâine. AMD va avea mai multe informații la CES despre noile sale tehnologii, precum plăcile video din seria Vega.

[Videocardz]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button