Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

AMD a lansat un procesor nou: FX-6330 Black Edition

/
/
/
img

Mai avem mult timp ramas pana cand AMD va lansa procesoarele din seria Zen, dar pana atunci se pare ca nu inceteaza sa mai ofere modele de procesoare noi facute cu tehnologia existenta, precum FX-6330 Black Edition.

Acest model de procesor nou a fost zarit pe piata din Asia, si nu este tocmai clar daca va fi lansat cumva in restul lumii. Daca nu va fi disponibil, tare ar fi pacat, pentru ca acest procesor vine cu un cooler mult mai performant fata del cel standard AMD, unul cu heatpipes si un radiator serios.

FX-6330 pica exact intre semenii sai mai vechi, FX-6300 si FX-6350, avand un TDP de 95W. Faptul ca a fost lansat atat de tarziu este cam bizar, considerand ca AMD a mai lansat variante precum usor alterate ale unor procesoare existente, precum FX-8370 de mai bine de un an de zile.

amd-fx6330be-2_674_093ce

Procesorul are o frecventa standard de 3.6GHz, ajungand in modul turbo pana la 4.2GHz. Pretul sau este cam acelasi ca al lui FX-6300, de 110 dolari/euro+taxe, asa ca in cazul in care va fi lansat in restul lumii, practic il va inlocui complet pe acesta.

Nu ar trebui sa va asteptati la performanta uluitoare din partea sa, desi cu un overclock decent, FX-6330 ar fi suficient pentru majoritatea jocurilor contemporane. Nu grozav, dar suficient.

amd-fx6330be-3_674_44470

[Ocaholic]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar