PCTECHTech&IT

AMD a lansat un demo pentru FreeSync 2

Aveți cumva un monitor FreeSync 2 și vreți un demo care să vă permită să vă lăudați cu el și să îl testați temeinic? Probabil nu, pentru că nu prea sunt multe monitoare FreeSync 2 pe piață, și oricum sunt scumpe. Apoi ar mai fi faptul că FreeSync 2 nu aduce nimic nou față de FreeSync 1 în ceea ce privește partea efectivă de sincronizare a cadrelor cu viteza monitorului, dar include suport pentru HDR.

Bine, dacă vreți detalii mai exacte, un monitor FS2 trebuie să fie certificat și trebuie să includă compensație pentru scăderea numărului de cadre pe secundă sub frecvența minimă a monitorului. Cei care au un astfel de monitor se vor putea în curând de o demonstrație numită Oasis menită să le arate de ce este în stare ecranul.

Aceasta nu este disponibilă pentru download în momentul în care acest articol este redactat, dar aparent va avea peste 5GB în mărime și va permite explorarea unei scene tridimensionale în detaliu pentru a verifica exact cât de bine se comportă monitorul când vine vorba de compensarea pentru potențiale probleme de rupere a imaginii sau sacadare.

AMD a ținut să menționeze că această demonstrație nu trebuie să fie considerată un benchmark. Dar probabil lumea îl folosi ca un benchmark.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button