MORE

AMD a lansat cateva procesoare noi si un cooler

Inca mai avem cateva luni pana cand va fi lansata platforma AM4, asa ca AMD se foloseste de timpul ramas pentru a scoate pe piata ultimele exemplare ale arhitecturii derivate din Bulldozer pentru platforma existenta, FM2+.

In primul rand avem procesoarele A10-7860K si A6-7470K. Ambele fiind APU-uri, au integrate solutii grafice Radeon, din categoria R7 si R5. Modelul mai puternic, A10, este echipat cu patru nuclee din revizia Steamroller a arhitecturii Bulldozer, iar A6 are numai doua doua nuclee. Ca frecventa, ambele pot atinge in turbo 4GHz.

Apoi avem Athlon X4 845, care foloseste patru nuclee din revizia Excavator, ultima iteratie a Bulldozer. Acest procesor va atinge doar 3.8GHz in Turbo si functioneaza la 3.5GHz ca standard. Fiind din seria Athlon, acest procesor nu dispune de o componenta grafica integrata.

Toate aceste procesoare sunt pentru platforma FM2+, nu pentru AM3+.

AMD Feb2 Desktop Processor Update - PRESS DECK - legally approved_v2-page-010

De asemenea, chiar daca platforma AM4 inca nu a fost lansata, puteti pune mana pe noul cooler Wraith, acesta fiind acum disponibil pentru procesoarele A10 si Athlon X4 lansate acum, dar si intr-o varianta reimpachetata a lui FX-8370.

Noul cooler Wraith nu va adauga la costul procesorului, va fi vandut la acelasi pret, iar varianta veche, cea cu un cooler standard, va fi disponibila la un pret redus.

[Anandtech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button