PC&Consoles

Rezultatele de la Amberjam 2016

In cadrul ESL Arena, de la East Europe Comic Con 2016, Amber Studio a organizat un eveniment de tipul Game Jam, la care un numar mare de dezvoltatori locali au incercat sa faca in doar cateva ore un joc intreg.

La Amberjam au fost realizate 6 jocuri pe parcursul a 24 de ore, facute de echipele: Critique Gaming, K Games, Magic Mushroom,  404 Not Found, Grapefruit si Feeding Frenzy. Tematica pentru acest Game Jam a fost „Beneath the Surface”, iar jocurile realizate au fost:

Interrogation – un quest game creat de Critique Gaming, în care utilizatorul joacă rolul unui detectiv care are 5 minute să afle unde este plasată o bombă.

Squidoom – un joc multiplayer în care, așa cum îi spune și numele, două sepii se luptă pentru comorile ascunse în adâncul oceanului, lăsând o urmă de cerneală fatală pentru oponent. Squidoom a fost creat de K Games.

Another Day at the Office – un platformer game realizat de Magic Mushroom, în care realitatea se dedublează, iar o simplă zi petrecută birou duce, la orice pas, în altă dimensiune.

The Office – și echipa 404 Not Found a mizat pe zilele lungi petrecute la birou, însă eroul lor are de îndeplinit un task simplu în condiții cel puțin neprietenoase pentru psihicul său.

Beaver Fivar – povestea de dragoste dintre castorul Scorburica și vulpea Aglaia ia turnura unui quest plin de obstacole în jocul dezvoltat de Grapefruit.

Pirranah – echipa Best s-a inspirat din Feeding Frenzy pentru a crea un joc în care utilizatorul devine un pește prădător în căutare de hrană.

Castigatorul evenimentului a fost Squidoom.

[Adevarul]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button