CommunityMOREȘtiri IT

Amazon vine cu un nou serviciu gratuit de muzică

Potrivit ultimelor zvonuri, Amazon intenționează să lanseze o alternativă gratuită la serviciul său de streaming de muzică în încercarea de a fura niște clienți de la Spotify. Se spune că noul serviciu include un catalog mai limitat comparativ cu serviciile lor contra cost Prime și Amazon Music Unlimited. Raportul susține de asemenea că serviciul va fi inițial exclusiv pentru difuzoarele Echo și ar putea fi lansat încă din săptămâna viitoare.

Compania este momentan ocupată cu negocierea de termeni și condiții cu mai multe case de discuri pentru a putea oferi serviciul gratuit și pentru a-și extinde portofoliul. Ofertele actuale de streaming de muzică de la Amazon încep de la 3,99 dolari pe lună pentru un singur abonament cu un singur dispozitiv, în timp ce opțiunile nelimitate încep de la 7,99 dolari pentru membrii Prime și 9,99 dolari pentru serviciul Music Unlimited.

În prezent, Spotify este singurul serviciu de streaming de muzică care oferă o opțiune gratuită pentru 120 de milioane de utilizatori, iar Amazon intenționează să urmeze modelul de streaming gratuit oferit de anunțuri și să crească baza de utilizatori. Va trebui să așteptăm și să vedem dacă abordarea va oferi și rezultatele așteptate. Voi ce credeți? Va reuși un alt serviciu gratuit de muzică să detroneze Spotify?

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button