TECH

Amazon Underground redefinește Free-to-play

Amazon a pornit o campanie pentru a face jocurile gratuite de pe Android să fie cu adevărat gratuite, iar aplicațiile premium să fie și ele gratuite, prin intermediul serviciului Amazon Underground.

Compania a lansat un nou serviciu ce permite descărcarea de jocuri numeroase, ca Goat Simulator, Frozen Free Fall sau aplicații ca OfficeSuite Professional 9 și PhotoSuite Pro 4, fără nici un fel de cost. Nici aplicațiile care în mod normal ar include micro-tranzacții nu le vor avea, în schimb, totul va fi disponibil, cu adevărat gratuit. Și atunci, cum exact se pot face bani din aplicații pe un astfel de serviciu de distribuție?

Amazon va plăti direct dezvoltatorii în funcție de timpul petrecut de utilizator în aplicațiile respective. Momentan, Amazon Underground include software în valoare totală estimată de 10 mii de dolari, și nu este tocmai compatibil cu Google Play.

Serviciul standard de distribuție de aplicații pentru Android nu permite descărcarea de alte aplicații de distribuție. Ca urmare, va trebui să descărcați Amazon Underground de pe pagina sa oficială.

Acesta este abia începutul. Amazon nu intenționează ca Underground să fie o promoție temporară, ci un serviciu pe termen lung, care cu timpul va primi beneficii suplimentare pentru utilizatori și dezvoltatori.

Amazon Underground este disponibil doar pentru Android în acest moment. Anunțul nu specifica nimic referitor la potențialul serviciului de a fi lansat pentru ecosistemul iOS.

[Amazon]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button