FilmeRSS PaginaDeMedia

Amazon încearcă să pună la punct dezvoltarea unui serial Mass Effect

Amazon pare că nu vrea să își pună speranțele profitului doar pe seama noii adaptări Wheel of Time sau pe viitoarele seriale The Lord of The Rings și FalloutDeadline ne spune că gigantul se apropie de momentul în care va finaliza o înțelegere pentru dezvoltarea unui serial bazat pe universul Mass Effect creat de BioWare.

Nici dezvoltatorii jocurilor, nici EA nu au anunțat încă acest proiect. Cu toate acestea, indicii au fost presărate pe ici, pe colo. Cu ceva timp în urmă, un project director implicat în dezvoltarea tilogiei remasterizate Mass Effect: Legendary Edition, a precizat că „[dezvoltarea unui serial sau al unui film] nu implică un dacă, ci implică un când.”

Apoi avem parte de o postare pe Instgram care-i aparține lui Henry Cavill. Aici, actorul dă cumva de înțeles că ar vrea să îmbrace și costumul lui Shepard, pentru a-l adăuga la colecție, alături de peruca lui Geralt și mantia lui Superman. Imaginea face trimitere către un proiect secret, iar curioșii care s-au chinuit să descifreze scrisul blurat au descoperit că Henry are asupra sa un print al articolului despre Mass Effect 3 de pe Wikipedia.

Momentan, nu se știe cum anume vor decurce lucrurile pentru extinderea universului Mass Effect. Oare posibilul serial ar putea pregăti terenul pentru un joc nou? Să fie producția Amazon un tie-in pentru Mass Effect 4? În mod cert, sper să nu fie ceva legat de Andromeda…

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button