Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Amazon scade drastic pretul pentru Fire Phone

/
/
/
/
image

Fire Phone este unul dintre cele mai mari fiascouri financiare ale gigantului Amazon, fiind hulit pe plan international, si vazut doar ca un gadget cu ceva idei bune si zero functionalitate.

Spuneam la lansare ca poate urmatorul model o sa implementeze camerele si alte aplicatii cum trebuie, cel mai bine fiind sa astepti Amazon Fire Phone  2. Asta este un sfat bun pentru tine, dar nu este ideal pentru companie, din moment ce telefonul a adus o pierdere de… 170 de milioane de dolari (!) si Amazon are depozite pline de dispozitive nevândute in valoare de… 83 de milioane dolari (!). Este, probabil, si motivul pentru care compania, a redus, din nou, prețul off-contract de la 449 de dolari la… 199 de dolari! Din punct de vedere tehnic, desigur, deoarece aparatul vine oricum cu un an de abonament gratuit Prime (în valoare de $99), astfel incat esti bun de plata numai 100 dolari, ceea ce trebuie sa recunoastem este un pret destul de bun, chiar si pentru acest telefon… inutil.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar