Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Amazon Prime Video se extinde în 200 de țări, inclusiv România

/
/
/

Amazon a reușit în sfârșit să extindă serviciul său de distribuție video în cea mai mare parte din lume.

De astăzi Amazon Prime Video este disponibil în 200 de țări noi, printre care se numără și România. Iar pentru a sărbători această ocazie, vine și anunțul unei scăderi de preț. Pentru primele 6 luni, Amazon Prime Video va costa doar 3 euro pe lună. După ce expiră această perioadă, prețul va crește la 6 euro pe lună.

Pentru această sumă veți prim acces la o varietate de seriale, filme și emisiuni, cum ar fi the Grand Tour, Mr. Robot, The Man in the High Castle și foarte multe altele.

Cei care nu sunt siguri dacă serviciul oferă genul de conținut pe care îl preferă se pot folosi de opțiunea de trial, care permite acces gratuit timp de o săptămână la întregul catalog.

Rămâne de văzut dacă prin această extensie Amazon Prime Video va reuși să mai taie din publicul acaparat de Netflix.

[The Register]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

17 Comments

  1. o sa-l incerc….Netflix m-a dezamagit foarte mult si am intrerupt abonamentul…nu merita numai vechituri….sunt curios cum e Amazon Prime ..am auzit/citit fel si fel…sa vedem

  2. Cat entuziasm pe aici. Grija mare, ai continut Prime, care iti intra in abonamentul respectiv lunar. Dar restul si marea parte este contra cost. Per episod, fie pe film in functie de calitate(sd,hd,4k). E ok Prime, dar atat.

  3. Mie imi plac titlurile originale Netflix. Are si Prime cateva, dar parca nu m`au prins asa de tare. Intr`adevar Netflix are seriale invechite, dar Prime nu are multe seriale deloc — Suits, de ex. Le voi tine un timp in paralel si vad eu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar