HiFi-TV

Amazon Prime Video ajunge pe Apple TV

Aplicația Amazon Prime Video pentru Apple TV este acum lansată. Detaliile tehnice precizează că utilizatorii trebuie să descarce o aplicație TVOS separată, care aparent va funcționa și pe cea de-a treia generație a Apple TV.

După o așteptare îndelungată, aplicația Amazon Prime Video va fi disponibilă începând de astăzi pentru dispozitivele Apple TVOS, așa cum era de așteptat pe baza informațiilor oferite de App Store. Apple a făcut primele precizări despre lansare în timpul conferinței de la WWDC, dar ambele companii au păstrat liniștea despre o anumită dată de lansare până în acest moment. Căutați „Amazon Prime Video” în Apple TV App Store pentru a o găsi.

Pe lângă lansarea pentru Apple TV, actualizarea aplicației iOS aduce suport și pentru rezoluția afișajului iPhone X.

Apple a declarat inițial că aplicația Prime Video va fi disponibilă pentru Apple TV cândva vara, iar Amazon a fost de acord cu declarația Apple într-un tweet. Totuși, acea dată a venit și a trecut. Apple a recunoscut din nou lansarea iminentă la evenimentul din septembrie, dar din nou nu a menționat nicio dată specifică de lansare, iar aplicația a ratat ulterior lansarea noului Apple TV 4K.

Aplicația Amazon Prime Video permite utilizatorilor să acceseze biblioteca Amazon de filme și emisiuni TV. Amazon, la fel ca Netflix, își intensifică eforturile de a obține conținut original, așa că aplicația sa pentru Apple TV vine în timp ce se pare că își sporește audiența.

Apple și Amazon au avut o relație dificilă. Retailerul online a oprit vânzarea Apple TV în 2015, după ce cele două companii nu au fost de acord cu privire la modul de împărțire a veniturilor din aplicația Amazon iOS. În prezent, dacă încercați să cumpărați un film sau o emisiune TV prin intermediul aplicației Amazon iOS, sunteți redirecționat către site-ul Amazon pentru a finaliza achiziția. Dacă acest lucru se schimbă odată cu îmbunătățirea relației dintre cele două companii, rămâne totuși de văzut.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button