Gaming

Iată care sunt sunt cele 6 jocuri gratuite de pe Amazon Prime de luna aceasta

Amazon a dezvăluit lista de jocuri gratuite din luna aceasta pentru membrii Amazon Prime. Lista include șase jocuri gratuite, inclusiv Dead Space 2, The Curse of Monkey Island și Cat Quest. Membrii vor putea, de asemenea, să revendice conținut in-game pentru jocuri online populare cum ar fi Destiny 2, Lost Ark și Grand Theft Auto Online.

Pe lângă jocurile menționate mai sus, membrii Amazon Prime vor mai putea pune mâna și pe jocurile Out of Line, Mail Mole + ‘Xpress Deliveries și Shattered – Tale of the Forgotten King. Luna aceasta va fi, deci, una bună pentru abonați, din moment ce toate cele 6 jocuri au fost apreciate atât de fani, cât și de critici.

Chiar dacă Dead Space 2 a apărut acum mai mult de un deceniu, jocul a îmbătrânit destul de bine. Este o perioadă bună să îl joci, mai ales dacă ai ratat jocul ăsta la vremea lui. Acțiunea se petrece la trei ani după evenimentele din primul Dead Space, pe o stație spațială din preajma planetei Saturn, stație care se întâmplă să colcăie de tot felul de monștri. Jocul are o atmosferă horror, un combat intens și un sistem interesant de gadget-uri și upgrade-uri, asta pe lângă povestea care reușește să te captiveze instant.

The Curse of Monkey Island este a treia apariție din franciză și este o aventură de tip point-and-click. Din moment ce un nou joc Monkey Island este în producție, acum este momentul potrivit să te familiarizezi cu celelalte jocuri din franciză.

Amazon Prime oferă și niște titluri foarte simpatice și interesante

Cat Quest este un action RPG cu un stil artistic deosebit de friendly și o lume foarte interesantă. Gameplay-ul este simplu, dar în același timp distractiv, iar jocul se bucură și de o mulțime de opțiuni când vine vorba de personalizare. Dacă îți va plăcea titlul ăsta, merită să îl încerci și pe al doilea.

Out of Line este un side-scroller, cu puzzle-uri și mecanici de platforming, și cu un stil grafic asemănător desenului în creioane colorate. Mereu mi s-au părut foarte tari jocurile care au un stil grafic de tipul ăsta sau chiar în stil picturi, iar Out of Line este un exemplu perfect. Mail Mole + ‘Xpress Deliveries este un platformer 3D al cărui protagonist este o cârtiță – curier într-o misiune de a salva lumea de la dezastru. Bun plot, nu? V-aș spune puțin mai multe, dar mai bine îl încercați voi dacă sunteți curioși. Și ultimul, dar nu cel din urmă, Shattered – Tale of the Forgotten King este un action RPG 3D situat într-un mediu open-world plin de mistere și pericole.

În ceea ce privește loot-ul gratuit de care abonații Amazon Prime vor beneficia luna aceasta, Prime Gaming au anunțat conținut nou pentru Destiny 2, FIFA 22, Grand Theft Auto Online, Brawlhalla, Lost Ark și Lords Mobile. Dacă ești interesat de tot ce am menționat eu aici dar nu ești membru, abonații noi beneficiază de un trial gratuit de 30 de zile în cadrul Amazon Prime.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button