TECH

Amazon pregateste o serie bazata pe viata lui Hugh Hefner

Serialul intitulat American Playboy: The Hugh Hefner Story urmeaza sa fie lansat undeva in 2017.

Hugh Hefner
It’s good to be the king

Amazon Prime este un serviciu care, precum competitia, Hulu si Netflix, asta ca sa nu mai vorbim de posturile de televiziune, produce show-uri pentru abonati. Continut original realizat special pentru acestia, iar printre acestea se afla si American Playboy: The Hugh Hefner Story. 

Cele 13 episoade se pare ca vor cronica viata lui Hugh pe parcursul a sase decenii, cu toate ca insusi Hugh este protagonist serial, American Playboy: The Hugh Hefner Story fiind un serial documentar.

Amazon a ales acest format pentru a arata intr-o noua lumina viata la carma Playboy, prezentand material video nemaivazut pana acum.

Material destul de lung, avand in vedere ca Amazon a afirmat ca este vorba de 17.000 de ore de material, din care 2.600 sunt din arhiva personala a lui Hefner, drept urmare, asteptati-va la ceva picant.

Serialul se anunta interesant in acest context, mai ales ca discutam de un magnat aici care a facut istorie si a indraznit sa arate ca se poate si altfel. Heff este foarte multumit de echipa de parinti ai filmului, intreaga echipa de productie primind acceptul parintelui Playboy de doar 90 de ani.

[Amazon]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button