TECHTech&ITTelefoane

Amazon a lansat un nou model de Kindle Oasis

Amazon a lansat recent noua variantă actualizată de Kindle Oasis, dispozitiv care vine cu un nou sistem de iluminare ce vă permite să reglați temperatura de culoare a afișajului.

Cu acest model, puteți alege să aveți luminozitatea afișajului fie de culoare albă, rece, fie galbenă, mai caldă, în funcție de propriile preferințe. Afișajul își poate modifica, de asemenea, și temperatura de culoare în funcție de ora din zi.

În afară de aceste modificări, noul model oferă și o rată de reîmprospătare mai rapidă a paginii, grație unui nou afișaj de tip e-ink. Dispozitivul vine și într-o nouă culoare, Champagne Gold, care se alătură variantei anterioare Graphite. Dincolo de cele deja enumerate, precizăm faptul că noul model este identic cu cel precedent.

Prețul noului Kindle Oasis începe de la 249 dolari pentru modelul de 8 GB.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button