GamingPC&ConsolesTech&IT

Amazon lucrează la un MMO Lord of the Rings

Amazon are o divizie care produce jocuri de ceva vreme. Nu prea le lansează, în mare parte doar avem leak-uri despre ele. Iar unul nou doar ce a fost dezvăluit, un MMO Lord of the Rings... încă unul.

Unul care sper că nu va însemna sfârșitul celui vechi, într-o manevră copyright-icească machiavelică, așa cum a pățit Star Wars Galaxies. Noul MMO nu are încă o dată de lansare, dar putem fi măcar liniștiți cu gândul că nu este menit ca o simplă unealtă de promovare a serialului bazat pe operele lui Tolkien la care lucrează Amazon de câțiva ani.

Totuși, la fel ca acel serial, nu este plasat în timpul epopeii din cele trei cărți celebre. În schimb, acțiunea va fi plasată cu mult timp înaintea trilogiei. Serialul în sine va fi plasată în a doua epocă a lumii Arda. Epoca în care Numenor și-a atins apogeul puterii și a căzut, iar Sauron și forțele sale au început să cotropească Middle-Earth, după făurirea Inelului. Epoca aceasta s-a terminat în evenimentele văzute la începutul filmului Fellowship of the Ring. Ar fi o perioadă numai bună de explorat, atât timp cât nu îndeasă nimeni păianjeni care în mod spontan nu mai arată a păianjeni, fiindcă asta se vinde mai bine, de îți vine să faci spume la gură când te gândești la cum a maltratat Warner lumea cu Shadow of War.

Și ce fel de gameplay ar putea avea acest joc? Nu am nici cea mai vagă idee, dar poate nu va fi o cacofonie  măcinat și repetat repetiție repetitivă până ce începi să te întrebi de ce ai început măcar să joci.

Probabil vom afla mai multe detalii despre joc… ugh… sincer, nu știu când. Nu e de parcă Amazon trebuie să meargă la E3 sau la Gamescom, din moment ce deține Twitch și are suficienți bani încât să își deschidă propriul eveniment de jocuri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button