PC&Consoles

Amazon lucreaza la un joc?

Cand te gandesti la Amazon, automat iti vine in minte unul dintre cei mai mari retaileri online din lume cu o cifra de afaceri ametitoare, care intamplator s-a transformat intre timp intr-o caracatita media.

Daca pana acum titlurile AAA, cele care in general au nevoie de un buget destul de mare pentru realizare, au lipsit din palmaresul retailarului, se pare ca Amazon se pregateste sa schimbe asta.

Compania tocmai a realizat conturi de social media pentru Facebook, Twitter si Twitch sub numele Breakaway, oferind informatii minimale in acest moment.

Cu exceptia unor citate si catorva update-uri, nu avem foarte multe informatii, totusi stim ca este vorba despre un titlu bazat pe mitologia nordica, asta pentru ca primul post a fost:

„Voi ajunge curand in Valhalla” urmat de: „Daca asta nu urma la Vikingi, atunci nu stiu ce face!”

Este interesanta directia pe care Amazon o abordeaza, avand atat infrastructura pentru a distribui jocuri, dar si know how-ul, pana in acest moment achizitionand cateva companii producatoare de jocuri, asta ca sa nu uitam de Twitch. amazon

Amazon se pare ca a pregatiti si un eveniment numit  Amazon Game Studios Unboxing in care o sa prezinte oficial proiectul si studioul. Evenimentul de lansare va avea loc pe Twitch, www.twitch.tv/playbreakaway, urmand sa vedem cateva dintre jocurile la care lucreaza studioul, cel mai probabil urmand sa fie vorba fie de un survival, un MOBA sau un RTS.

[Massively Overpowered]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button