MORE

Amazon este dat în judecată din cauza unui hoverboard

Dacă vă amintiți bine, înainte de mania Pokemon Go, o altă tendință făcea furori prin lume, hoverboard-ul. Acele bucăți de plastic motorizate care aveau tendința să explodeze ca un Note 7, dar înainte de a fi cool, și cu rezultate mult mai grave.

O familie din Nashville, statul Tennessee din SUA, a dat în judecată Amazon, deoarece un hoverboard vândut prin marele magazin on-line a provocat un incendiu care a distrus o casă în valoare de 1 milion de dolari. Întregul incident a fost chiar filmat de sistemul de securitate al casei, înainte ca totul să fie cuprins de flăcări. Puteți vedea mai jos incendiul cu pricina. Dacă varianta integrată în pagină nu funcționează pe browser-ul vostru, puteți accesa acest link.


Incidentul s-a petrecut în luna ianuarie, dar familia abia acum dă în judecată Amazon, fiindcă a epuizat celelalte opțiuni. Conform legii din statul Tennessee, dacă producătorul unui bun nu poate fi găsit, atunci vânzătorul este responsabil pentru daune provocate de un defect. În acest caz, compania care a produs acest hoverboard, W-Deals, avea sediul într-un apartament din New York și nu i s-a putut da de urmă.

Ca urmare, vina pică pe Amazon, care nu doar că vindea un produs atât de periculos, dar o făcea dând impresia că Amazon era vânzătorul principal. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, Amazon fiind somat de Apple să nu se mai prefacă de parcă ar vinde încărcătoare, care erau de fapt contrafăcute și vândute de alte companii.

Avocații familiei speră să obțină 30 de milioane de dolari de la Amazon.

[WTSP]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button