MORE

Amazon Echo – un prieten de nadejde!

Simti ca nu poti sa te descurci singur cu toate treburile pe care le ai de facut? Amazon Echo este asistentul personal de care ai nevoie de acum incolo. El te va ajuta sa iti organizezi timpul astfel incat sa rezolvi tot ceea ce iti propui. Pe langa acest lucru, poate fi responsabil si cu buna dispozitie.

Amazon Echo este un speaker inteligent cu ajutorul caruia vei rezolva multe treburi si vei economisi timp. Acesta este un ajutor de neegalat pentru casa ta: ii poti pune intrebari, iti poate citi carti, poti afla scorurile de la meciurile care te intereseaza, poate sa seteze o alarma si chiar sa faca glume.

Atunci cand este setat sa te trezeasca, iti poate citi stirile iar tu poti sa lenevesti linistit in pat. De asemenea, este conectat la Amazon Prime Music, asa ca iti va pune musica disponibila din playlist-ul tau.

Un alt avantaj al lui Amazon Echo este ca poate actiona ca un Bluetooth speaker si poti porni musica pe care doresti sa o asculti cu ajutorul telefonului. Volumul poate fi reglat cu ajutorul unui buton sau printr-o telecomanda speciala, pe care o poti obtine la pretul de 29 de dolari.

Dispozitivul inteligent poate fi amplasat oriunde in casa, cu conditia ca acesta sa poata auzi ceea ce ii comunici. Descarci aplicatia, te conectezi la Wi-Fi si totul devine mult mai simplu. Amazon Echo iti ofera posibilitatea sa si vezi ceea ce el aude, astfel incat sa poti verifica rezultatele nepotrivite. Telecomanda te ajuta in cazul in care esti la distanta fata de aparat, sau cand te afli intr-un mediu zgomotos. Totusi, distanta nu trebuie sa fie foarte mare deoarece telecomanda functioneaza prin bluetooth iar eficienta ei scade odata cu marirea distantei.

Amazon Echo dispune de sapte microfoane, pentru a te auzi din orice colt al camerei. De asemenea, trebuie sa iti setezi un cuvant pe care sa il tii minte, deoarece in momentul in care vei spune acel cuvant, Amazon Echo va porni. In momentul in care LED-urile sunt aprinse, inseamna ca ii poti pune intrebari sau ii poti plasa o comanda.

Amazon Echo este un excelent ascultator. Are capacitatea de a intelege 90% din ceea ce este intrebat sau din ceea ce i se comanda. In momentele in care nu intelege, inseamna ca i-ai vorbit prea repede sau ai folosit cuvinte similare in aceeasi fraza.

Pentru ca totul sa fie complet, aparatul te ajuta sa faci lista de cumparaturi atunci cand trebuie sa mergi la magazin, sau te ajuta sa nu uiti cand ai ceva de facut intr-o anumita zi, fiind conectat la calendarul Google. Totodata, iti poate da o mana de ajutor cand vine vorba de stingerea sau aprinderea luminilor din casa sau de unele electrocasnice.

Amazon Echo poate ajunge la tine acasa pentru suma de 179 de dolari.

[AMAZON ECHO]

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button