TECH

Amazon Dash: butonul de shopping.

Nu trebuie decat sa apesi butonul Amazon Dash si tot ceea ce-ti lipseste din casa va ajunge in cateva secunde la tine.

Imagineaza-ti ca este ziua de spalat rufe si nu iti ajunge detergentul. Nu trebuie sa mergi pana la magazin. E de ajuns sa apesi pe un buton si detergentul iti este trimis la usa.

Amazon Dash se aplica simplu, prin lipire, oriunde iti este mai la indemana. Apăsați butonul, verificati aplicatia pentru mobil Amazon, și fie că este vorba despre mancare pentru caini, detergent de rufe, hârtie igienică, sau scutece, acestea vor fi in drum spre tine.

amazon dash button 1

Singura problema a acestui buton provine din faptul ca este personalizat. Odata instalata o marca de detergent, nu veti putea alege o alta mai ieftina in saptamana respectiva, sau nu veti putea cu butonul pentru detergent sa comandati creme sau sampon.

Butonul Dash este gratuit pentru membrii Premium Amazon, iar programul este pe baza de invitații deocamdata. Nu va imaginati insa un dulap decorat cu astfel de butoane, orice client are dreptul doar la 3 butoane.

Butonul Dash este un pic diferit de Amazon Dash, produs lansat anterior. Dash este un scanner de coduri de bare care va comanda automat toate produsele pe care le scanezi.

amazon dash

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button