MORE

Amazon da GRATIS set-top box-uri!

Ultimele achizitii si schimbari de focus ale celor de la Amazon au dus catre anuntul unui Set-Top Box, la New York saptamana viitoare, parte dintr-o campanie mult mai mare ce vizeaza sufrageria utilizatorului. Cutia multi-media de la Amazon va avea un pret de… nimic!

Asadar va costa … 0 dolari! Cei de la Amazon vor sa sustina acest Set-Top box si continutul media ce va veni pe el din publicitate inserata in timpul filmelor sau al serialelor, cam cum fac cei de la Hulu. Cea mai pertinenta intrebare ramane totusi: Ce anume vom primi… gratis? Exista un zvon care spune ca Beats, serialul produs de Amazon va fi disponibil pe Set-Top Box alaturi de alte cateva seriale si filme. Am mai putea beneficia de integrare Amazon Prime, serviciul premium al celor de la Amazon care pune la dispozitia utilizatorului o droaie de filme si seriale, muzica si continut media in general, si daca Amazon va integra acest serviciu, vor avea toate sansele sa rivalizeze cu Hulu sau Netflix. Doar ca Amazon Prime costa 99 de dolari pe an. Chiar si asa, mutarea ii pune in sah pe cei de la Netflix, acestia fiind deja tinta multor atacuri din partea competitorilor de pe piata media. Pana la urma competitia duce la inovatie, si daca Amazon reusesc sa aduca seriale si filme bune pe acest Set-Top box pot castiga lupta pentru sufrageria spectatorului. A, si sa nu uit. Nu vom avea asa ceva in Romania, dar adresez si eu o intrebare nevinovata cititorilor nostri: Vreti sa facem un tutorial care sa va permita sa vedeti continut video blocat, in afara Statelor Unite? Sectiunea de comentarii va sta la dispozitie.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button