MORE

Amazon ar lucra la un serviciu nou de video streaming

Amazon Prime începe să fie din ce în ce mai popular, mulțumită emisiunilor și serialelor proprii precum The Grand Tour și noua interpretare a lui The Tick. Totuși, să ceri oamenilor să achite o taxă lunară nu este mereu ușor, în special considerând competiția.

Dar din moment ce Amazon este un gigant atotputernic, și-ar putea permite să facă și câteva experimente. Iar conform veștilor care circulă pe internet, unul din acele experimente este un serviciu complementar pentru Prime Video, care va fi oferit gratuit către publicul larg.

Nu este vorba de o variantă gratuită a lui Prime Video, ci un serviciu separat care să include arhive cu emisiuni, filme și în general lucruri a căror producție n-a implicat vreun cost pentru Amazon, ci doar o taxă de licențiere. Conform tradiției, reclamele nu vor fi tocmai singura metodă prin care platforma va genera profit, fiind posibilă împărțirea cu proprietarii conținutului a datelor despre public. Dacă asta vi se pare deranjant, fiți liniștiți, toată lumea deja o face pe fiecare alt serviciu gratuit pe care l-ați folosit vreodată.

Amazon a negat că lucrează la o variantă gratuită a lui Prime Video, ceva ce nu prea invalidează zvonul, din moment ce se referă la un serviciu paralel.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button