GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Amazon anunță un joc bazat pe The Grand Tour

Mai țineți minte emisiunea Top Gear? Cu ăia trei, care au fost și prin România la un moment, și tare le-a plăcut? Eh, cei trei, Jeremy Clarckson, Richard Hammond, și James May, nu mai sunt la Top Gear de ceva vreme după un incident nefericit ce a implicat un pumn și o altă persoană, dar fac în esență aceeași emisiune la Amazon de ceva vreme, sub numele The Grand Tour.

Iar acest The Grand Tour este acum transformat într-un joc video de către Amazon. La urma urmei, compania nu doar că are un studiou intern care se ocupă cu dezvoltarea de jocuri, dar a licențiat până și motorul CryEngine, transformându-l în propriul lor Lumberyard, cam la fel cum Bethesda a transformat Gamebryo în Creation.

The Grand Tour Game a fost deocamdată anunțat doar pentru PS4 și Xbox One, nu am văzut să fie vreun PC pe undeva pe acolo. Nu va fi lansat ca un joc întreg, ci într-un format episodic, ceva ce probabil este o premieră pentru jocurile cu mașini, dar această decizie are sens. Va fi lansat în tandem cu noile episoade ale sezonului al treilea din The Grand Tour, oferind jucătorilor acces la conținut ce a fost prezentat în episoadele respective.

În ceea ce privește gameplay-ul, aveți parte de curse, de un mod split screen pentru patru jucători, și diverse caracteristici care să te facă să te simți de parcă ai fi într-o adaptare a lui The Grand Tour/Top Gear. Prezentatorii își vor face apariția și ei în joc.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button