Gaming

Am modat, am rulat, am invins! Part 2: Farcry 3 la mega-rezolutie!

Ieri am facut un mic test de performanta pe un monitor 4K, dar am si demonstrat ca putem impinge PC-ul la cote 4K. Ei bine, proaspat intors de la Comic-Con si cu o idee nastrusnica in minte, am inceput sa imi pun planul in aplicare.

Am sunat cativa prieteni, am folosit Skype-ul pentru a contacta pe altii, am dat cateva mesaje, si pentru am cativa prieteni care sunt la fel de „sanatosi” ca mine, la 2 dimineata Andrei a strans in apartamentul sau nu un monitor 4K, ci trei, pentru ca trei sunt mai multe decat doua si intre doua nu te ploua. De aia! Totusi, Crysis 3 am mai incercat, asa ca ne-am decis de comun acord (adica am tras la sorti) ca jocul de astazi in 4K Surround sa fie Farcry 3. Modat, evident!!!

Pentru a pune lucrurile in perspectiva, la mine in camera aerul conditionat era pus la 5 grade, iar PC-ul a fost desfacut pentru a permite unui volum de aer cat mai mare sa intre in carcasa (pusa sub aerul conditionat, evident). Nu a crapat, dar nici nu mult nu cred ca mai avea la ce zgomote scotea. Rezolutia in care a putut fi jucat la un frame rate decent a fost 7680 cu 1440.

Platforma de test: 

Intel 4770K

ASRock Z87 Extreme6

32 Giga RAM 

Sapphire AMD R290

SSD Kingston 128 Gb

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button