Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Am modat, am rulat, am invins! Part 2: Farcry 3 la mega-rezolutie!

/
/
/
/
image

Ieri am facut un mic test de performanta pe un monitor 4K, dar am si demonstrat ca putem impinge PC-ul la cote 4K. Ei bine, proaspat intors de la Comic-Con si cu o idee nastrusnica in minte, am inceput sa imi pun planul in aplicare.

Am sunat cativa prieteni, am folosit Skype-ul pentru a contacta pe altii, am dat cateva mesaje, si pentru am cativa prieteni care sunt la fel de „sanatosi” ca mine, la 2 dimineata Andrei a strans in apartamentul sau nu un monitor 4K, ci trei, pentru ca trei sunt mai multe decat doua si intre doua nu te ploua. De aia! Totusi, Crysis 3 am mai incercat, asa ca ne-am decis de comun acord (adica am tras la sorti) ca jocul de astazi in 4K Surround sa fie Farcry 3. Modat, evident!!!

Pentru a pune lucrurile in perspectiva, la mine in camera aerul conditionat era pus la 5 grade, iar PC-ul a fost desfacut pentru a permite unui volum de aer cat mai mare sa intre in carcasa (pusa sub aerul conditionat, evident). Nu a crapat, dar nici nu mult nu cred ca mai avea la ce zgomote scotea. Rezolutia in care a putut fi jucat la un frame rate decent a fost 7680 cu 1440.

Platforma de test: 

Intel 4770K

ASRock Z87 Extreme6

32 Giga RAM 

Sapphire AMD R290

SSD Kingston 128 Gb

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar