Gaming

Am modat, am rulat, am invins! Crysis 3 in 1440p!

In urma cu cateva zile va anuntam ca un tanar a refacut intreg pachetul de texturi din Crysis 3 in 8K.

Lovindu-ne nostalgia si amintindu-ne ca avem un Crysis 3 pe care nu l-am mai deschis de ceva vreme, ne-am apucat sa il modam pana la loc comanda si sa il rulam la rezolutii care te fac sa te gandesti la SF-uri, adica 2560×1440 si in tot acest proces sa facem PC-ul de test sa sfaraie nitel.

Rezultatul il puteti vedea mai jos, iar modul il puteti gasi AICI.

Atentie mare, jocul a reusit puna in genunchi un Core i7 4770K, cu 32 GB de RAM, un R290, si a rulat de pe un SSD. Nu este cel mai puternic sistem de pe piata, dar, este important de mentionat ca exista riscul ca dupa instalarea modurilor jocul sa nu porneasca sau sa functioneze in 2, 3 frame-uri. 

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button