TECH

Alternative la aplicatia pentru camera din Android!

Am intalnit pe piata  multe dispozitive cu Android care au aplicatia pentru camera foarte… „vaga”, cu putine optiuni disponibile, insa exista posibilitatea de a instala oricand o alta aplicatie pentru camera. Va prezentam mai jos cateva astfel de aplicatii destul de interesante, cu multe optiuni disponibile.

1. Camera360 Ultimate

Camera360 Ultimate este o aplicatie foarte populara in Play Store care are peste 100 de milioane de descarcari. Aplicatia este foarte capabila si ofera o multime de filtre dar si control avansat pentru focalizare, setare ISO, balans de alb si expunere. Aplicatia este gratuita.

2. Manual Camera

Manual Camera ofera posibilitatea de a fotografia in format RAW pe anumite dispozitive cu Android 5. Aplicatia costa 12 RON, iar daca aveti un telefon compatibil, aceasta face toti banii. Aplicatia foloseste Camera API 2, si ofera de asemenea control full manual pentru ISO, balans de alb, timp de expunere sau focalizare. Pentru a vedea daca telefonul este compatibil cu aceasta aplicatie puteti instala Manual Camera Compatibility.

3. Google Camera

Google Camera este o aplicatie dezvoltata de catre Google. Aceasta ofera optiuni de fotografiere precum Panorama, 360 Sphere, Lens Blur sau HDR. Aplicatia este in totalitate gratuita.

4. Camera ZOOM FX – FREE

Camera ZOOM FX – FREE este o aplicatie care are o istorie inca de pe vremea lui Symbian. Aplicatia ofera o multime de filtre si moduri de fotografiere. Acesta este free, dar exista si o varianta premium care ofera si mai multe optiuni.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button