Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Alternative la aplicatia Facebook pentru Android

/
/
/

Aplicatia Facebook pentru Android oficiala este destul de teribila, aceasta consumand foarte multe resurse precum RAM si baterie – din fericire exista si alternative la aplicatia oficiala, care consuma mai putine resurse. Asadar am alcatuit o lista cu alternative la aplicatia Facebook pentru Android.

aplicatia Facebook pentru android

Prima alternativa este una oficiala, aceatsa se numeste Facebook Lite. Facebook Lite ocupa 1MB si a fost creata special pentru a consuma foarte putine resurse.

Tinfoil este practic un wrapper al siteului mobil Facebook, aceasta aplicatie consuma putine resurse si este rapida, in comparatie cu aplicatia oficiala Facebook.

Fast este un inlocuitor pentru Facebook lite, care ocupa doar 2MB. Aceasta aplicatie are peste 9 milioane de instalari, si este probabil perfecta pentru oricine. Aplicatia se poate personaliza, si in plus vine cu o optiune de securitate, adica pentru accesul contului este nevoie de introducerea unui pin.

Alias Facebook Home Launcher este un launcher care integreaza contul de Facebook.

Voi ce parere aveti? Ati mai folosit vreo aplicatie alternativa pentru a accesa Facebook pe Android? Daca da, care? Spuneti-ne in comentarii.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar