MORE

AlternateControls aduce bara de navigatie din Android pe iOS

AlternateControls este un tweak lansat acum cateva zile in Cydia si scopul sau principal este de a aduce in iOS bara de navigatie din Android. Interfata acesteia poate fi modificata in functie de dorintele fiecaruia, putand pastra stilul clasic din Android sau aplica noile butoane prezente in Android 5.0. Pana si culoarea acesteia poate fi schimbata din negru in alb. Aceste modificari pot fi facute din Settings, iar pe langa acestea mai pot fi gasite optiuni precum cateva moduri de activare prestabilite sau o actiune aleasa de utilizator din Activator, moduri de dismiss, vibratie si functia “Toggle Two Apps”. Cu aceasta din urma butonul “back” nu urmeaza intregul istoric de aplicatii prin care s-a trecut, ci mai degraba oscileaza intre aplicatia curenta si ultima aplicatie accesata.

AlternateControls-Settings

Folosesc acest tweak de la lansare si pot spune ca merge fara probleme si desi pentru o utilizare normala a telefonului nu pare o mare imbunatatire, AlternateControls te poate ajuta foarte mult in cazul in care, de exemplu, butonul Home este deteriorat sau poate pur si simplu se evita folosirea excesiva a acestuia.

In perioada in care am folosit Android m-am obisnuit foarte mult cu aceasta bara de navigatie si pot spune ca i-am dus dorul atunci cand am trecut inapoi la iOS. Singura problema pe care o am cu acest Tweak este ca nu a putut fi integrat fara a fi nevoie de o metoda de activare. Cred cu tarie ca daca pe viitor tweakul ar scala aplicatiile in asa fel incat bara de navigatie sa fie prezenta in permanenta pe display, butonul Home ar fi folosit doar pentru senzorul de amprenta.

AlternateControls poate fi descarcat din repo-ul BigBoss si poate fi achizitionat la pretul exorbitant de $0,99.

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button