GamingPC&ConsolesTech&IT

Alte semne că Horizon Zero Dawn apare pe PC

De data asta pe Amazon

De ceva timp tot umblă vestea că Horizon Zero Dawn va ajunge pe PC. Iar săptămâna aceasta s-a ivit încă una, una ce vine de pe Amazon Franța.

Jocul a fost listat temporar pe acolo într-o variantă de Windows, însă fără alte detalii precum data de lansare, preț, vreo imagine, cerințe de sistem sau alte lucruri de acest gen. Apariția sa în apropierea evenimentului PAX East este destul de suspectă, fiind posibilă chiar anunțarea sa la eveniment.

O variantă de PC a lui Horizon Zero Dawn este suspectată de ceva vreme, devenind și mai probabilă după ce a fost dezvăluită varianta de PC a lui Death Stranding. Cele două jocuri împart același motor grafic, iar poartarea sa pe Windows nu este tocmai ceva ce ar fi făcut Kojima Productions pe cont propriu fără să se bazeze în vreun fel pe o infrastructură deja existentă unei potențiale variante de PC a motorului.

În cazul în care ați uitat despre ce era Horizon Zero Dawn, este puțin ca acel film marca Pixar numit Brave, doar că în loc de un urs ai o grămadă de robo-dinozauri.

[Overclock 3D]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button