PC

Alte detalii despre Radeon RX Vega

Cea mai nouă variantă a sistemului de management pentru randare directă din Linux a dezvăluit câteva informații foarte utile despre RX Vega, specificațiile sale exacte.

Conform informațiilor găsite în în kernel, RX Vega, sau măcar o variantă a sa, este echipată cu 4096 de nuclee de procesare, o informație care era deja cunoscută, fiind vorba de un GPU întreg, nu unul ciuntit ca Polaris 10, care avea doar 2034.

Placa video va avea 64 de unități de randare și 256 de unități de texturare, alături de 8 fire de execuție hardware. Memoria atinge 8GB și , fiind de tipul HBM2, are o interfață de memorie de 2048 biți.

Astfel se clarifică orice fel de dubii despre specificațiile și se dezvăluie că nu prea vor fi surprize în ceea ce privește configurația lui RX Vega. AMD continuă să meargă cu aceleași 64 de unități de randare, competiția împingând numărul până la 96 în cazul lui Titan Xp. Desigur, vorbim de arhitecturi diferite care funcționează altfel, deși unele review-uri tot spuneau că mai multe ROU nu i-ar fi stricat seriei Fury.

Plăcile video Radeon RX Vega vor fi disponibile cel mai probabil din această vară.

[PC Per]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button