MORE

Alpha 2 – jucaria din copilarie a prins viata!

Suntem inconjurati de tehnologie iar acest lucru nu il putem nega. Ce ar fi daca, in zilele obositoare, atunci cand ajungi acasa fara pic de energie, te-ar intampina un robotel? Totul ar deveni mult mai relaxant si distractiv. Alpha 2 poate fi noul tau prieten si asistent personal!

Probabil ca toti, atunci cand eram mici, ne imaginam cum ar fi daca robotii cu care ne jucam ar prinde viata? Ne intristam atunci cand realizam ca acest lucru nu este posibil. De acum, insa, putem sa ne distram in compania robotelului cu viata.

Alpha 2 este produs de UBTECH, compania care a facut ca visele sa devina realitate. Robotelul are 43,18 cm inaltime, 22,86 latime si cantareste 2,2 kg.  Noul tau amic are destule abilitati astfel incat sa te convinga de faptul ca isi merita locul sub acoperisul tau: face poze si filmulete, poate apela pe cine vrei tu, poate verifica voice mail-ul, poate citi sau trimite mesaje sau e-mailuri si poate posta pe retelele tale de socializare prin comanda vocala.

Sistemul de operare open-source ii atribuie capacitati de care tu poti beneficia din plin. Alpha 2 este capabil de interpretari simultane, de interactiune vizuala, dar si de furnizarea unor memento-uri verbale.

Spre deosebire de „fratii” sai produsi de alte companii, Alpha 2 este dotat cu picioare pentru a se putea deplasa. Robotelul are 20 de motoare care il ajuta sa isi miste articulatiile si sa se transforme in partenerul ideal de dans. De asemenea, poate fi chiar si instructorul tau de yoga sau fitness.

Prietenul tau se poate atasa foarte repede si de animale, chiar se poate juca cu ele pentru a le alunga plictiseala atunci cand tu nu esti disponibil. Totodata, Alpha 2 poate fi un excelent profesor pentru copii tai. Robotul umanizat te poate anunta si cand trebuie sa iti iei medicamentele, pentru ca tu sa stai fara griji, atunci cand esti acasa.

Noul membru al familiei se poate conecta si la sistemul de securitate al casei, la lumini sau la sistemul de blocare al usilor. Alpha 2 este compatibil cu iOS si Android si are o memorie de 16 GB.  Pentru a-l folosi trebuie sa descarci aplicatia VAPP si sa il inveti sa iti recunoasca fata si vocea.

Robotelul companiei UBTECH va fi disponibil din februarie 2016 iar pretul este unul pe masura dotarilor sale. Daca alegi sa faci o precomanda, il poti achizitiona la pretul de 499 de dolari sau 599 de dolari, iar in momentul lansarii vei scoate din buzunar aproximativ 750 de dolari.

[ALPHA 2]

Related Articles

Back to top button