Gaming

Silent Hill are un urmas horror si se numeste Allison Road!

In ultima vreme fanii si-au pierdut increderea in jocurile horror, putine titluri chiar reusesc sa mai sperie jucatorul in asemenea hal incat sa albeasca 🙂 Sigur, sunt titluri bune, dar majoritatea vin de la dezvoltatorii indie sau studiouri mici, independente care au semnat cu un publisher un contract de distributie. Chiar si asa, genul a decazut mult, am putea spune. Dar cand un joc ca Allison Road apare la orizont, fanii Silent Hill trebuie sa fie atenti. Nu serios, fiti atenti, altfel… s-ar putea sa nu reusiti sa albiti 🙂

Jocul, aparut din senin pe Steam Greenlight acum cateva zile, este o plecaciune destul de adanca la adresa parintelui spiritual Silent Hill, joc din care isi trage in mod evident inspiratia. Totusi, aici avem si ceva elemente de explorare si evident momente care sa te faca sa albesti de frica.

Allison Road prezinta o perspectiva first person, in care tu, protagonistul, trebuie sa elucidezi misterele unei case sau chiar ale personajului, care fie pare sa sufere de amnezie, fie este pur si simplu „din alt film”. Intreaga atmosfera este sinistra, lugubra, claustrofoba si abunda de paranoia, lucruri care se imbina bine cu un joc horror bun. Nu ne credeti? Aveti mai jos 13 minute de gameplay cu un final… sa zicem adecvat.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button