PC&Consoles

Allison Road – Succesorul spiritual al lui P.T. a fost reinviat?!

Allison Road parea un proiect extrem de ambitios, jocul amintind de Silent Hill si alte titluri horror clasice, reusind sa capteze atentia internetului, mai ales dupa anularea proiectului P.T.

Din pacate, nu toate lucrurile bune se materializeaza in ceva concret, Allison Road fiind declarat decedat in luna Iunie.

Ei bine, se pare ca jocul nu si-a dat obstescul sfarsit, jocul first-person horror fiind repus in productie, lucru confirmat si de creatorul jocului, Christian Kesler.

Creatorul a declarat intr-un interviu IGN ca urmeaza sa lucreze la joc de unul singur, acesta punand bazele unui nou studio numit … Far From Home. De mentionat este ca dezvoltatorul a co-fondat studioul cu sotia sa, aceata fiind partenera la antrepriza destul de riscanta.

Se anunta un drum foarte greu pentru Kesler si sotia acestuia, fiind extrem de putine jocuri care chiar au vazut o data de lansare si un pret final, mai ales dezvoltate de un singur individ, mai ales daca discutam de un joc indie.

Cu toate astea, exista si exemple de jocuri dezvoltate de un singur individ, iar in capul listei se afla chiar Minecraft, alaturi de Pappers Please, Rollercoaster Tycoon sau Dust: An Elysian Tale.

Se sparam ca i-au mai ramas ceva economii, asta daca nu un alt deal cu Team17 nu a fost realizat intre timp, caz in care s-ar putea sa poata dureze ceva pana cand jocul va vedea lumina zilei.

Mai mult, Kesler nu a oferit detalii vis-a-vis de relatiile dintre fostul sau studio Lilith Ltd.si Team17 sau de felul in care ruptura a survenit.

[IGN]

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button