MORE

Allison Road paraseste Kickstarter

Studioul Lilith anunta ca succesorul sau spiritual pentru PT, Allison Road, a parasit Kickstarter. Jocul era in momentul actual la 100 de mii de lire sterline distanta distanta de finantare, cu o saptamana ramasa in campania de finantare.

Faptul ca Allison Road a parasit Kickstarter nu inseamna ca jocul a fost anulat, dimpotriva. Studioul anunta formarea unui parteneriat cu Team 17, compania care ne-a adus seria Worms, iar in ultima vreme s-a transformat intr-un publisher. Detalii mai multe despre cand va fi disponbil jocul sau ce modificari vor fi implementate comparativ cu varianta de Kickstarter vor fi anuntate mai tarziu.

Toti cei care au donat bani pentru dezvoltarea lui Allison Road si-au primit investitia inapoi, dar studioul Lilith inca mai cauta metode prin care sa implice comunitatea in acelasi mod in care ar fi putut sa o faca prin Kickstarter.

Allison Road este un joc de groaza care trage inspiratii de la varianta demonstrativa a ultimului joc Silent Hill. PT a fost disponibil prin PSN atunci cand Silent Hills a fost anuntat, dar in momentul in care Konami l-a concediat pe Hideo Kojima, a renuntat la colaborarea cu Guillermo del Toro si la proiect, lasand fanii cu buza umflata.

Jocul de fata nu are o legatura oficiala PT, fiind dezvoltat de fani ai jocurilor de groaza care aveau propriile idei similare cu Silent Hills, iar apoi s-au inspirat din varianta sa demonstrativa.

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button