MORE

ALL Controller, un gamepad universal este acum pe Kickstarter

Dacă v-ați săturat să tot schimbați gamepad-ul când treceți de la o platformă la alta, sau de la un joc la altul, o soluție pentru voi a răsărit pe Kickstarter, iar în doar câteva ore aproape că și-a atins obiectivul de finanțare.

Soluția poartă numele ALL Controller, un dispozitiv customizabil ce este compatibil cu PC, cu Xbox, PS4, televizoare, telefoane și tablete. Va funcționa pe sistemele de operare Windows, Mac, iOS, Linux și Android, alături de cele ale sistemelor Nintendo, Microsoft și Sony.

ALL Controller poate face asta fiindcă are un număr mare de drivere stocate în adaptorul său wireless de USB. Iar dacă trăsăturile standard ale controlului nu vă convin, cum ar fi acuratețea stick-urilor sau configurația butoanelor, toate acestea pot fi schimbate și salvate ca profil, prin intermediul ecranului de configurare incorporat în gamepad. Butoanele pot fi configurate și ca macro-uri sau pentru a prelua funcțiile unui mouse sau a unei tastaturi.

Încă o trăsătură interesantă a acestui gamepad vine sub forma a două clapete pe partea dorsală, ceva ce nu prea vedeți la un controller contemporan, toate fiind bazate pe Xinput. Prezența lor chiar este un semn al unui design inteligent, după cum poate jura oricine a folosit un Thrustmaster pe vremuri.

Prețul pentru ALL Controller este de aproximativ 65 de dolari pentru varianta wireless și 50 de dolari pentru cea cu fir. Campania de finanțare mai are 44 de zile până ce se va încheia, produsele finale urmând să își facă apariția în luna mai, 2018.

 

[Kickstarter]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button